Oplossingen

Gridly M365 RightStart

Gridly M365 Rightstart biedt zowel de eindgebruiker als de beheerder een veilige werkplek die het mogelijk maakt om op korte termijn altijd en overal te kunnen werken.

Lees meer

Moderne Werkplek

Op een structurele en professionele manier naar de beste, meest veilige en overal toegankelijke werkplek voor jouw medewerkers.

Lees meer

Azure Datacenter

Help je bedrijf op de juiste manier de cloud in, met een - op basis van best practices - volledige en optimaal ingerichte omgeving die we continu samen blijven optimaliseren.

Lees meer

Wat we nog meer voor je kunnen betekenen

Governance & Compliancy

Met een gestandaardiseerde en herhaalbare werkwijze zorgen we ervoor dat je te allen tijde de regie op je IT-omgeving behoudt. Het gevolg: optimale controle én geen zorgen meer over de beveiliging van je organisatie.

Security & Privacy

We helpen je bij het implementeren van beveiligingscontroles, het handhaven van het beveiligingsniveau en we identificeren en verhelpen kwetsbaarheden voor je. Dat doen we met behoud van zoveel mogelijk flexibiliteit voor jouw organisatie.

Operate & Maintain

Zorg dat je zonder problemen de controle behoudt, wetende dat je gegevens veilig en in goede handen staan (aangetoond door ISO 27001, ISAE 3402 type II, NEN7510, ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen).

Workshops & Training

Elke verandering betekent dat mensen bij moeten leren. We geloven in het overdragen van kennis en stellen je in staat om nieuwe kansen voor verbetering te ontdekken. Bij voorkeur blijven we jou en je collega's gedurende de transformatie helpen. Zo zetten we nieuwe kennis om in vaardigheden.

Paul KollnerOplossingen