Navigator 365

Haal meer uit Microsoft 365

Microsoft 365 (M365) is een fantastisch product, maar het is ook complex door het grote aantal features, admin-centers en instellingen. Veel organisaties komen er eenvoudigweg niet aan toe om alle ontwikkelingen bij te houden en maken zo geen optimaal gebruik van de software. Zonde vinden wij!

Met ons Navigator 365-abonnement maken wij u wegwijs in het woud van mogelijkheden, zodat u altijd de omgeving heeft die het beste bij uw wensen en organisatie past. Net Navigator 365-abonnement bestaat uit 3 onderdelen: Kompas 365, Ondersteuning en Projecten.

Bel Arjan van Klei voor een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en een gratis inventarisatie van uw Microsoft 365-omgeving.

Wij bespreken de rapportage en eventuele vervolgstappen graag in een adviesgesprek.

06 1300 3316

Kompas 365

Uw M365-omgeving wordt periodiek op een aantal kritische punten getoetst. In een overzichtelijk rapport navigeren wij u door security, compliance, best-practices, kostenbeheersing en relevante, nieuwe features. Wij melden proactief waar winst te behalen valt en waar zorgvuldig beheer leidt tot nieuwe productiviteit en kostenbesparingen.

De toetsing vindt vier keer per jaar plaats.

Ondersteuning

Wij bieden specialistische 3e-lijns achtervang voor uw IT. U kunt 24/7 verzoeken indienen voor ondersteuning op afstand via onze supportportal. Binnen een halve dag nemen wij contact met u op.

Het aantal uur dat wij maandelijks beschikbaar houden voor uw organisatie is afhankelijk van het aantal werkplekken in uw organisatie.

Projecten

Geeft het Kompas 365-rapport aanleiding tot het aanpassing of uitbreiding van uw M365-omgeving? Dan zorgen wij op projectbasis voor een hoogwaardige uitvoering. Wij werken agile, met tweewekelijkse reviewsessies waarin we u op de hoogte brengen van de voortgang. Bovendien begeleiden we waar nodig de adoptie met leermiddelen en in-house training.

De projecten zijn maatwerk; omdat wij uw organisatie al goed kennen, is de uitvoering tijd- en kosteneffici├źnt.

Jelle BroekhuijsenNavigator 365