De moderne werkplek van Gridly: Tevreden gebruikers en eindeloze mogelijkheden

Ontsluit het ware potentieel van Microsoft 365

Een optimale werkplek

Een goede werkplek voor iedereen is van levensbelang voor je organisatie. Maar hoe krijg je die werkplek optimaal – voor iedere functie – ingericht? Hoe ga je om met het groeiend aantal thuiswerkers, die bovendien vaak ook nog op eigen hardware werken? Wellicht hoor en lees je goede verhalen over Microsoft 365, maar twijfel je of jouw organisatie wel groot genoeg is om dit op de juiste manier te implementeren en te beheren.

Het antwoord op deze vragen gaat veel verder dan het ‘aanzetten’ van Microsoft 365. Je moet eindgebruikers meenemen in het volledige traject. Nog belangrijker: organisaties moeten zich realiseren dat de bedrijfscultuur moet veranderen om zo’n traject succesvol te maken. Bij zo’n proces draait voor 80% om mensen, en voor slechts 20% om de techniek. Tel daarbij op dat eindgebruikers de steeds gecompliceerder wordende IT-omgevingen vaker verkeerd gebruiken en/of zich wenden tot schaduw IT, en de noodzaak voor een goede adoptie van Microsoft 365 is evident. Maar is je organisatie wel groot genoeg om dit soort vraagstukken professioneel en structureel aan te pakken? Het antwoord is ja!

Unieke methodiek

Een moderne werkplek traject begint bij Gridly met een goede voorbereiding en strategie, afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie. Daarna volgen de implementatie en adoptie-fase. Die adoptiefase is waar we ons als Gridly onderscheiden. Wij gaan verder dan de momentopname waarbij we een medewerker één keer vragen of hij tevreden is met zijn werkplek. Bij ons krijg je een gestructureerde methodiek, gebaseerd op best practices uit het grootbedrijf.

Geredeneerd vanuit de persoon

Onze methodiek onderscheidt zich door een gestandaardiseerde aanpak en is gebaseerd op lessons learned. Doordat de methodiek bovendien vanuit de persoon – en niet vanuit de techniek – is ontstaan, resulteert deze in écht effectieve communicatie. Het gevolg: de productiviteit en effectiviteit van de samenwerkingen binnen je organisatie nemen enorm toe! Zo’n belofte maken we graag concreet voor je: dankzij onze beproefde methodiek kunnen we je namelijk exact vertellen hoe we jouw bedrijf beter maken. Zo weet je precies wat IT voor jou doet, in plaats van andersom.

Je medewerkers maken de transformatie naar hun nieuwe moderne cloud werkplek dus volledig mee. Het resultaat: een altijd en overal beschikbare veilige werkplek voor iedereen, met snelle toegang tot dat wat belangrijk is voor een specifieke functie of vakgebied. Je medewerkers zullen niet meer weten hoe ze ooit zonder Microsoft 365 hebben kunnen leven!

Zero-touch aanpak

Gridly hanteert de zero touch aanpak voor het inrichten van de moderne werkplek. Dankzij deze aanpak kan alle hardware snel en eenvoudig op een eenduidige manier worden geconfigureerd en beheerd.

De zero touch aanpak biedt veel voordelen:

  • 1 aanpak voor alle hardware binnen je organisatie
  • Minder arbeidsintensief voor je systeembeheerder
  • Automatisch alle hardware op de juiste manier beveiligd
  • Optimale controle over de gebruikerservaring van je medewerkers

Altijd ruimte voor verbetering en innovatie

De moderne cloud werkplek van Gridly is een complete en extreem veilige oplossing voor een complete gebruikerservaring, die daarnaast altijd ruimte biedt voor verbetering en innovatie.

Daarom kies je voor de moderne cloud werkplek van Gridly:  

  • Overal en altijd kunnen werken én samenwerken aan dezelfde documenten
  • Verhoogt de productiviteit en efficientie van je organisatie  
  • Eenduidige interface op laptop, smartphone en tablet
  • Alle apparaten zijn versleuteld en worden real-time gemonitord op bedreigingen
  • (Standaard) Integraties mogelijk met andere (SaaS) applicaties
Michiel VergunstModerne Werkplek