Ons verhaal

Vertrouwen, transparantie, samenwerken en iedere dag leren

Over ons

Wij geloven niet in IT. Wij geloven in mensen. Hun kracht. Hun creativiteit. Wij geloven dat je met de juiste randvoorwaarden het maximale uit je talent kunt halen. IT is daarbij een hulpmiddel en mag geen belemmering zijn. Daar helpen wij bij: Wij willen dat mensen niet met computers werken, maar dat computers voor mensen werken. Door systemen te koppelen en slimme software-toepassingen te integreren in je dagelijkse praktijk zorgen wij ervoor dat mensen met plezier hun werk kunnen doen. In de cloud. Veilig. Onbekommerd. Of je nu flexibel, paperless, smart of agile werkt, of gewoon iedere dag de beste service aan je klanten wilt verlenen. Daarbij regelen wij dat alles gedocumenteerd wordt en meetbaar is. Zodat je weet wat je doet en weet wat IT voor je doet. Zo zorgen wij ervoor dat je werkplek werkt. Voor mensen.

Wij zijn Gridly. Wij geloven in IT voor mensen.

Onze visie

Wij geloven dat de juiste inzet van cloudtechnologie organisaties in staat stelt meer van hun potentieel te bereiken.

Onze missie

Wij beloven – iedere dag weer – onze kennis en kunde over cloudtechnologie om te zetten in flexibele en veilige oplossingen voor onze klanten, zodat zij zich maximaal kunnen richten op hun kernactiviteiten en sneller en makkelijker kunnen reageren op marktontwikkelingen.    

Onze kernwaardes

  1. Vertrouwen: Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, zowel onderling als met onze klanten. Wij geloven dat dit essentieel is voor de beste samenwerkingen.
  2. Transparant: We communiceren altijd open en transparant, omdat we geloven dat dit ons helpt onze doelen te bereiken.
  3. Leergierig: Onze kennis omzetten in kunde is één van onze passies en proberen we iedere dag te doen.
  4. Samenwerken: We geloven in de kracht van diversiteit en doen waar je goed in bent. Daarom maken we gebruik van elkaars krachten en talenten.
Paul KollnerOns verhaal