Juridische dienstverlening

Voor advocaten en juristen

“De samenwerking onderling tussen collega’s én met onze klanten gaat nu veel beter.”

Uw uitdaging

De enorme hoeveelheid data bij u op kantoor maakt het lastig de juiste informatie op het juiste moment paraat te hebben. Het gevolg: veel (soms onnodige) meetings en een inefficiënte manier van werken. Meer grip op de data, daar bent u naar op zoek. De geldende wet- en regelgeving is daarbij uiteraard leidend. Maar hoe krijgt u dat allemaal voor elkaar? En hoe zorgt u ervoor dat alle data altijd veilig is?   

Onze oplossing

Dankzij Microsoft 365 Enterprise werken zowel uw klanten als personeel in een voor hen vertrouwde omgeving. Veilig intern en extern documenten delen wordt daarnaast makkelijker door de inzet van Information Rights Management, goede emailbeveiliging en portals van Sharepoint. Door de implementatie van het Zero Trust model wordt er bovendien 1 lijn getrokken in de manier waarop de omgeving is ingericht. Zo staan de belangrijkste technische zaken op het gebied van bijvoorbeeld classificering van informatie en emailbeheersing in één keer goed ingeregeld. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

Het resultaat

De mate van security die de Microsoft 365 oplossing standaard met zich meebrengt zorgt voor een nieuwe situatie waarin zowel uw collega’s als klanten veilig en efficiënt kunnen werken en informatie kunnen uitwisselen.  

De voordelen

  • Eenvoudig voldoen aan AVG en andere wet- en regelgeving  
  • Security altijd optimaal ingeregeld  
Paul KollnerJuridisch