Solution Architect Modern Workspace

Heb jij als Modern Workspace Solution Architect een uitgesproken visie op de “Werkplek van de toekomst” en wil jij klanten voorzien van de beste werkplek en wil je daarbij aan de slag met innovatieve Cloud oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct

Dit ben jij

Als Solution Architect ben jij een vitaal onderdeel van ons team en draag je direct bij aan het succes van Gridly. Zo ben je niet alleen de coach en mentor voor nieuwe medewerkers, maar ben je dat dus ook voor de klant. Dit zodat jij en “wij als Gridly” waarde toevoegen voor de klant door eenvoud, goed luisteren en hen mee te nemen op een tempo dat bij hen past. Techniek omdat het helpt, in plaats van techniek omdat het kan.

In je dagelijks werk gebruik je het nieuwste en het beste dat Microsoft te bieden heeft.

• Je ontwerpt de Modern Workplace oplossingen voor klanten van Gridly (technische productontwikkeling),

• Implementeert deze samen met het team op een Agile wijze,

• Onderzoekt nieuwe features en mogelijkheden binnen de bestaande omgevingen,

• Onderzoekt hoe een organisatie nog efficiënter kan werken,

• En ben je een Modern Workplace evangelist bij onze klanten, onze partners en binnen het team.

 

Zo kan je dag bij ons eruitzien

Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.

‘s ochtends na de stand-up ben je gestart met het begeleiden van de junior teamleden. Zij zitten middenin een project waar 500 werkplekken geoptimaliseerd moeten worden voor het gebruik van de verscheidene Microsoft365 oplossingen.

Wanneer je hun voortgang hebt besproken en nog wat advies hebt gegeven ga je aan de slag met je eigen werk. Vandaag ga je verder met het ontwerp van de nieuwe Modern Workplace omgeving voor de klant. De klant heeft niet eerder in de Cloud gewerkt en is erg huiverig om deze stap te nemen. In het pre-sales traject heb je de klant uitgebreid meegenomen in de voordelen van een moderne werkplek. Ook heb je de klant met behulp van een P.o.C. laten zien hoe de te bouwen oplossing komt te zien. Daarbij gebruikte je je uitgebreide kennis en ervaring om de klant gerust te stellen en te overtuigen. Eind deze week gaat de eerste versie live, je kan niet wachten om te zien hoe deze upgrade bevalt.

Terwijl je je spullen inpakt denk je al aan het onderwerp waar je vrijdag mee aan de slag wilt gaan. Je kijkt er naar uit om je vast te bijten in het onderwerp wat bij Ignite werd besproken.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een omgeving met een heldere visie op Modern Workplace, maar zeker ook met de ruimte voor jou om dit vorm te geven en te laten groeien.
 • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën
 • Nagenoeg oneindige ontwikkelmogelijkheden, daarnaast alle ruimte om trainingen of workshops te volgen. Jouw ontwikkeling betekent ook dat wij onze klanten nog beter kunnen helpen.
 • Bij ons is iedere vrijdag “Tinker”friday een volledige dag gericht op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe technologie.
 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een pensioenregeling, 8% vakantiegeld.
 • Je krijgt een lease auto.
 • Je krijgt een laptop en iPhone.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding.
 • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
 • Optie voor toekomstige winstdeling of participatie.
 • Een leuk informeel en zelfsturend team.

 

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Marnix Moor via telefoonnummer: 06-12 45 15 59 of via email: m.moor@intermax.nl.

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Gridly de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd

De clichés – en wat ze bij ons betekenen

Vertrouwen: Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, zowel onderling als met onze klanten. Wij geloven dat dit essentieel is voor de beste samenwerkingen.

Transparant: We communiceren altijd open en transparant, omdat we geloven dat dit ons helpt onze doelen te bereiken.

Leergierig: Onze kennis omzetten in kunde is één van onze passies en proberen we iedere dag te doen.

Samenwerken: We geloven in de kracht van diversiteit en doen waar je goed in bent. Daarom maken we gebruik van elkaars krachten en talenten.

 

Wie zijn wij?

Wij geloven niet in IT. Wij geloven in mensen. Hun kracht. Hun creativiteit. Wij geloven dat je met de juiste randvoorwaarden het maximale uit je talent kunt halen. IT is daarbij een hulpmiddel en mag geen belemmering zijn. Daar helpen wij bij: Wij willen dat mensen niet met computers werken, maar dat computers voor mensen werken. Door systemen te koppelen en slimme software-toepassingen te integreren in je dagelijkse praktijk zorgen wij ervoor dat mensen met plezier hun werk kunnen doen. In de cloud. Veilig. Onbekommerd. Of je nu flexibel, paperless, smart of agile werkt, of gewoon iedere dag de beste service aan je klanten wilt verlenen. Daarbij regelen wij dat alles gedocumenteerd wordt en meetbaar is. Zodat je weet wat je doet en weet wat IT voor je doet. Zo zorgen wij ervoor dat je werkplek werkt. Voor mensen.

Wij zijn Gridly. Wij geloven in IT voor mensen.

Like what you see? Let’s make something together!

Paul KollnerSolution Architect Modern Workspace