Modern Workspace Engineer

Ben jij een absolute topper op het gebied van de “Modern Workplace” of wil je hier naar groeien? Wil jij juist de klant voorzien van de beste werkplek en wil jij daarbij aan de slag met innovatieve Cloud oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct

Dit ben jij

Als Modern Workspace Engineer ben jij een belangrijk onderdeel van ons team. Dagelijks ga jij aan de slag met de inrichting de van de Modern Workplace voor onze klanten. Daarnaast denk jij mee over slimme uitbreidingen voor onze werkplekpropositie. Dit zodat jij en wij als Gridly nog meer waarde toevoegen voor de klant. Jij bent Modern Workspace Engineer die geloof in techniek omdat het helpt, in plaats van techniek omdat het kan.

In je dagelijks werk gebruik je het nieuwste en het beste dat Microsoft te bieden heeft. En om daar optimaal gebruik van te maken krijg je uitgebreid de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

• Je implementeert de Modern Workplace oplossingen voor klanten van Gridly;

• Werkt samen met het team op een Agile wijze;

• Je onderzoekt nieuwe features en mogelijkheden binnen de bestaande omgevingen;

• Onderzoekt waar het verbetert en uitgebreid kan worden;

• Je denkt als Modern Workplace enthousiasteling actief mee met onze klanten, onze partners en ons team.

Wat breng je mee?

Alles om bovenstaande te kunnen doen. Dit betekent onder meer:

• Drive en enthousiasme voor Microsoft technologie en de Modern Desktop

• Kennis en ervaring met de belangrijkste elementen zoals Microsoft 365, Azure, DevOps, AD/Azure AD, Windows 10, Windows Virtual Desktop, Security en PowerShell 

• Analytisch vermogen en absolute focus op van waarde zijn voor de klant en deze twee kunnen combineren

• Humor en lichtheid, IT is serieuze business wat je maar beter op smaakt kunt brengen met de mooie kanten van het leven.

 

Zo kan je dag bij ons eruitzien

Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.

‘s Ochtends begin je met een goede bak koffie aan je dag met een stand-up samen met je team. Vandaag gaan jullie aan de slag te gaan met het inrichten van de nieuwe werkplekomgeving voor de klant. Het betreft een organisatie met 500 werkplekken die vorig jaar gebruik is gaan maken van de Microsoft 365 oplossingen, maar dit halsoverkop moest implementeren. Zij hebben het probleem dat alle onderdelen als losse componenten zijn geïmplementeerd waardoor lang niet alle functionaliteit kan worden gebruikt. Jij gaat intensief samenwerken met de Solution Architect om de klant hierbij te helpen. Daarbij gebruik je je talent om de oplossingen maximaal aan te laten sluiten bij het ontwerp voor de klant. Aan het einde van de dag hebben jullie een eerste oplevering gedaan aan de klant waardoor zij toegang krijgen tot een hoop nieuwe features binnen Teams.

Terwijl je je spullen inpakt denk je al aan het onderwerp waar je vrijdag, de standaard “Tinkerdag” mee aan de slag wilt gaan. Je kijkt er naar uit om je vast te bijten in het onderwerp wat bij Ignite werd besproken.

Als jij de deur achter je dichttrekt, zie je over je schouder de medewerkers van je klant met een glimlach, enthousiast hun Modern Workplace ontdekken.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een omgeving met een heldere visie op Modern Workplace, maar zeker ook met de ruimte voor jou om dit vorm te geven en te laten groeien.
 • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën
 • Nagenoeg oneindige ontwikkelmogelijkheden, daarnaast alle ruimte om trainingen of workshops te volgen. Jouw ontwikkeling betekent ook dat wij onze klanten nog beter kunnen helpen.
 • Bij ons is iedere vrijdag “Tinker”friday een volledige dag gericht op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe technologie.
 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een pensioenregeling, 8% vakantiegeld.
 • Je krijgt een lease auto.
 • Je krijgt een laptop en iPhone.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding.
 • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
 • Optie voor toekomstige winstdeling of participatie.
 • Een leuk informeel en zelfsturend team.

 

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Marnix Moor via telefoonnummer: 06-12 45 15 59 of via email: m.moor@intermax.nl.

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Gridly de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd

De clichés – en wat ze bij ons betekenen

Vertrouwen: Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, zowel onderling als met onze klanten. Wij geloven dat dit essentieel is voor de beste samenwerkingen.

Transparant: We communiceren altijd open en transparant, omdat we geloven dat dit ons helpt onze doelen te bereiken.

Leergierig: Onze kennis omzetten in kunde is één van onze passies en proberen we iedere dag te doen.

Samenwerken: We geloven in de kracht van diversiteit en doen waar je goed in bent. Daarom maken we gebruik van elkaars krachten en talenten.

 

Wie zijn wij?

Wij geloven niet in IT. Wij geloven in mensen. Hun kracht. Hun creativiteit. Wij geloven dat je met de juiste randvoorwaarden het maximale uit je talent kunt halen. IT is daarbij een hulpmiddel en mag geen belemmering zijn. Daar helpen wij bij: Wij willen dat mensen niet met computers werken, maar dat computers voor mensen werken. Door systemen te koppelen en slimme software-toepassingen te integreren in je dagelijkse praktijk zorgen wij ervoor dat mensen met plezier hun werk kunnen doen. In de cloud. Veilig. Onbekommerd. Of je nu flexibel, paperless, smart of agile werkt, of gewoon iedere dag de beste service aan je klanten wilt verlenen. Daarbij regelen wij dat alles gedocumenteerd wordt en meetbaar is. Zodat je weet wat je doet en weet wat IT voor je doet. Zo zorgen wij ervoor dat je werkplek werkt. Voor mensen.

Wij zijn Gridly. Wij geloven in IT voor mensen.

Like what you see? Let’s make something together!

Remco VermeerModern Workspace Engineer