Flexibel en volledig in-control de cloud in

Benut het volledige potentieel van je organisatie met Azure Right Start van Gridly

Uitdaging

Je wilt je organisatie graag op een goede manier de cloud in helpen. Tegelijkertijd ben je bang dat de flexibiliteit van het werken in de cloud betekent dat je concessies moet doen op de veiligheid van én de controle op je IT-omgeving – en daarmee ook op de kwaliteit van je dienstverlening. Daarnaast wil je snel in Azure aan de slag kunnen, zonder een consultancy voortraject wat gelijk duizenden euro’s kost.

Met Azure Right Start van Gridly zorgen wij voor de juiste landing zone in Azure. Ook vraagstukken rondom security en toegang brengen we in kaart en lossen we voor je op. Binnen één dag kan je al aan de slag.

Kwaliteit verhogen en meer grip op de kosten

Goed nadenken over wie toegang heeft tot welke data en je omgeving hierop inrichten, zorgt ervoor dat je optimaal inzicht krijgt in wat IT voor je doet. Gridly helpt je hierbij, zodat je precies weet hoe IT voor jou werkt. Op die manier kan jij je focussen op je kernactiviteiten. We zorgen ervoor dat je IT-resources efficienter worden ingezet, waardoor je meer grip houdt op de kosten.

Sneller innoveren en reageren

Snelheid en schaalbaarheid zijn essentieel in de snel veranderende digitale wereld waarin we nu leven. Zonder snelheid is het lastig reageren op marktontwikkelingen, en vervolgens moeilijk innoveren. Azure biedt die flexibiliteit in op- en afschalen.  

Optimale veiligheid

Nog te vaak wordt er bij cloudoplossingen te weinig aandacht besteed aan informatiebeveiliging. Bij Gridly helpen we je een veilige omgeving volgens de hoogste standaarden te realiseren en te onderhouden, zodat je weet dat je gevoelige data niet in verkeerde handen valt.  

Onze werkwijze

Om dit allemaal te realiseren, hanteert Gridly een pragmatische projectaanpak. Welke acties zijn wanneer nodig om jouw organisatie op de juiste manier Azure te laten gebruiken? En vooral: hoe neem je iedereen mee in dit proces? Dat begint met een goede voorbereiding en strategie, afgestemd op de wensen en eisen van jouw organisatie. Daarna volgt de implementatie en adoptie-fase. We onderscheiden ons op die adoptie-fase. We regelen diverse meetpunten in, zodat de effectiviteit van je nieuwe omgeving goed gemonitord wordt en er snel geacteerd kan worden wanneer de situatie hier om vraagt. Doordat we blijven optimaliseren, maakt je organisatie bovendien constant gebruik van de meest actuele best practices uit ons vakgebied. Hoe je organisatie precies beter wordt van onze aanpak, maken we graag zo concreet mogelijk in een persoonlijk gesprek met je. Zo weet je precies wat IT voor jou doet, in plaats van andersom 

Remco VermeerAzure RightStart